Villapark Langweer

Een moment actief ontspannen op Villapark Langweer!

Een prachtig gelegen uitvalsbasis voor een actieve vakantie op en rond het water.

De basis voor een fantastisch verblijf in Villapark Langweer ligt in het concept van onze mooie bungalows. Uniek gelegen tegen de rand van het dorp en uitzicht over de Langweerder Wielen met direct om de hoek restaurantjes, cafés en winkels. Toch behoudt u een maximum aan privacy, comfort en gezelligheid op Villapark Langweer zelf.

Bij het reserveren van een bungalow kunt u meteen de huur van een Langweerder Sloep 6.50, 7.50, 8.50 of een zeilboot regelen. Wie het ruime sop kiest komt via een brug, die u zelf kunt bedienen, al varend vanuit Villapark Langweer op de Langweerder Wielen. Dit is een schitterend centraal gelegen meer, dat in verbinding staat met alle andere Friese Meren.

Buiten het hoogseizoen zijn er regelmatig acties, zoals interessante huurarrangementen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Mooie bungalows op Villapark Langweer

Een comfortabel verblijf op Villapark Langweer begint bij het kiezen van een bungalow die het beste past bij uw vakantiewensen. Er zijn twee type 6-persoons bungalows beschikbaar. Beide typen bieden veel ruimte en alle bungalows zijn netjes en comfortabel ingericht. De inventaris omvat tenminste een televisie, dvd speler, stereo apparatuur, koffiezet-apparaat/Senseo, douche of bad, apart toilet en een compleet ingerichte keuken.

Alle bungalows zijn ingericht voor zes personen, met in principe een tweepersoons slaapkamer op de begane grond en twee tweepersoons slaapkamers op de verdieping. De tuinen bij de bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van een eigen parkeerplaats. Een aantal bungalows kijkt uit over de passantenhaven en het water van de Langweerder Wielen. Andere bungalows hebben een eigen aanlegsteiger.

U kunt kiezen uit een geschakelde bungalow (type A) of een vrijstaande bungalow (type B)

Wilt u meer informatie; kijk dan op www.villaparklangweer.nl

Groepsuitjes!

Groepsarrangement De Twirre Watersport

Voor meer informatie over een geslaagde dag...

Naar arrangementen

Occasions

Sloepenshow Langweer

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions