Water, natuur, rust, dé ingrediënten voor een ontspannen dag op het water.

Langweerder Sloep

De Langweerder Sloepen zijn van oorsprong reddingssloepen, bestemd voor de Oostzee. Dankzij deze geschiedenis staan de Langweerder Sloepen voor betrouwbaarheid en stabiliteit. De Langweerder Sloep is precies zoals een sloep bedoeld is; ruim, comfortabel, onderhoudsvriendelijk, stabiel en standaard zeer uitgebreid uitgerust. Alle modellen kunnen geheel naar eigen wens uitgebreid en afgebouwd worden.

Deze sloepen zijn ook te huur! De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met de familie maar is ook geschikt als kampeersloep. De sloep is veilig voor kinderen, zeer stabiel en daardoor gemakkelijk te besturen. De brede gangboorden maakt deze sloep uniek en geeft een veilig gevoel bij het in- en uitstappen.

Een unieke vaar en eetbeleving in Fryslân

Dé Sloep fan Fryslân

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingsloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe culinaire ambiance. En dat allemaal terwijl u vaart. Wij hebben geen standaard arrangementen, zodat wij iedere vaart kunnen afstemmen op speciale wensen en budget. Een uniek uitstapje voor familie, personeel en/of zakenrelaties. Dé Sloep fan Fryslân is een unieke beleving op het Friese water. Wilt u hoogwaardig, culinair genieten met tot wel 35 personen in welhaast het allermooiste decor dat u zich kunt voorstellen? Bekijk dan Dé Sloep fan Fryslân!

Recreatiepark Leyenspolder

Kavels te koop v.a. €82.500,- k.k. met mogelijkheid van ligplaats voor een boot!

Centraal gelegen tussen de Friese Meren zijn nu kavels te koop op Recreatiepark Leyenspolder in Langweer!

Recreatiepark Leyenspolder
De ideale plek om overdag actief te ontspannen op of rondom de camping en 's avonds te genieten bij uw eigen stacaravan of chalet. Met het pittoreske dorpje Langweer op loopafstand. Door de gunstige ligging van de camping, direct aan de Langweerder Wielen en dicht bij het centrum van Langweer, heeft Recreatiepark Leyenspolder zowel jong als ouder publiek veel te bieden.